Even geduld a.u.b...
Even geduld a.u.b...

F.A.Q. - Voor mijn bestelling - Prijsaanpassing

 • Ik heb de producten ergens anders aan een goedkopere prijs gevonden. Past u uw prijzen aan?

  Indien u de producten goedkoper vindt op een andere website, dan past PNEUS ONLINE zijn prijzen aan aan die van de concurrent en kan u tot en met 3% extra korting worden aangeboden onder bepaalde voorwaarden:

  • in het kader van prijsaanpassing tegenover de concurrentie mag Pneus Online niet met verlies verkopen,
  • het artikel moet identiek zijn en op internet verkocht worden : een nieuwe band met dezelfde afmetingen, indexen, van hetzelfde merk, profiel en fabricagejaar,
  • de leveringstermijn mag die van PNEUS ONLINE tussen 3 en 5 werkdagen,
  • de prijsaanpassing kan niet worden gebruikt met promotiecodes of enige andere vorm van korting of commerciële tegemoetkoming.


  De prijsaanpassing is alleen beschikbaar voor auto-, motorbanden en velgen, uitgezonderd andere producten.

  Om een prijsaanpassing aan te vragen, klik hier
 • Hoe werkt de prijsaanpassing?

  - U dient contact met ons op te nemen VOORDAT u uw bestelling op onze website plaatst d.m.v. het contactformulier hieronder en door het e-mailadres van uw account op te geven, samen met de link naar de site van de concurrent, de exacte kenmerken van het product (band of velg), de gewenste hoeveelheid en indien mogelijk de URL-link om aan deze informatie te komen.
  - Indien de prijsaanpassing werd aanvaardt, stellen wij een overeenstemmende kortingsbon ter beschikking in uw account. Deze kan u voor de bestelling van het desbetreffende product gebruiken, waarvoor u de prijsaanpassing heeft aangevraagd. De bon is 24 uur geldig vanaf het moment waarop de korting werd toegekend.

  Om een prijsaanpassing aan te vragen, klik hier