Even geduld a.u.b...
Even geduld a.u.b...

F.A.Q. - Mijn online account - Mijn promocodes - mijn spaarkaart - Mijn vrienden aanbrengen

 • Ik heb een promocode ontvangen, hoe kan ik deze gebruiken?

  De promocode dient in het daarvoor bestemde veld op de betaalpagina worden ingevoerd (Laatste stap van de bestelprocedure) en klik vervolgens op "OK"
  .De verkregen korting wordt meteen weergegeven en afgetrokken van het totaalbedrag van de bestelling.
  Er kan slechts één Promocode per bestelling en per klant gebruikt worden: meerdere Promocodes en/of andere kortingen of commerciële uitingen kunnen niet samen gebruikt worden.

  Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden? Contacteer ons
 • Hoe werkt de spaarkaart?

  Bij Pneus Online belonen wij uw trouw. Zodra uw account is aangemaakt, beschikt u automatisch over de spaarkaart van de website. € 1,00 is 1 punt waard. Om de kaart te vullen en een kortingsbon van € 50,00 te krijgen die u voor uw volgende bestelling gebruiken kunt, moet u in totaal 1500 spaarbanden verzamelen. De tegoedbon zal automatisch in uw account ter beschikking gesteld worden en kan voor uw volgende bestelling gebruikt worden..
  Om het aantal spaarbanden die u al heeft gespaard te raadplegen en te kijken wanneer u de kortingsbon van€ 50,00 kunt gebruiken, hoeft u zich enkel in te loggen in uw Pneus Online-account door te klikken op "Mijn Account" en vervolgens te klikken op "Klantenkaart".

  Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden? Contacteer ons
 • Welke korting krijg ik als ik een vriend aanbreng?

  Je dient het e-mailadres van jouw vriend op je eigen account te vermelden. Op deze manier zal je vriend een korting van € 3,00 op zijn bestelling ontvangen.
  Je zult 10 dagen na het plaatsen van de bestelling een kortingsbon van € 15,00 ontvangen.

  Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden? Contacteer ons