Even geduld a.u.b...
Even geduld a.u.b...

Onze beloftes

De keuze

Om u van dienst te zijn biedt PNEUS ONLINE u een zeer ruime keuze aan auto-, off road-, bedrijfswagen- en motorbanden aan in alle maten en alle merken van 10 tot 26 inches. Met meer dan 500.000 banden op voorraad vindt u de juiste band voor uw auto of motor, overeenkomstig uw budget en kwaliteitscriteria.

De prijs

Op Pneus Online vindt u banden van grote merken tegen knalprijzen. Indien u eenzelfde band vindt tegen een lagere prijs dan passen wij, op aanvraag, onze prijs aan die van de concurrent aan (zie voorwaarden).

De kwaliteit

Alle op de site van PNEUS ONLINE aangeboden banden zijn nieuwe banden waarvoor door de fabrikant garantie wordt verleent.

Gratis levering

De levering is gratis voor alle bestellingen van minstens 2 banden. Voor bestellingen voor één enkele auto-of motorband, bedragen de verzendkosten 6€ Tper band. De levering duurt ongeveer drie (3) tot vijf (5) werkdagen. Deze termijn wordt uitsluitend ter indicatie aangegeven.

Veiligheid van betaling

Pneus Online voldoet aan alle verplichtingen betreffende de veiligheid m.b.t. online betalingen. Alle betalingen die op Pneus Online worden uitgevoerd zijn beveiligd. Uw aankopen zijn verzekerd en 100% gegarandeerd.

Vertrouwelijkheid van de gegevens

De klant beschikt te allen tijde het recht van toegang tot, en rectificatie van zijn persoonsgegevens. De door de klant verstrekte gegevens zijn bestemd voor Pneus Online en voor diens handelspartners, met als doel het leveren van banden.