Even geduld a.u.b...
Even geduld a.u.b...

Nokian autobanden: Het complete assortiment Nokian autobanden

Nokian band
De wortels van Nokian Tyres gaan terug tot 1898 toen Suomen Gummitehdas Oy werd opgericht. Het bedrijf is 's werelds noordelijkste bandenfabrikant en maakt innovatieve banden voor veilig rijden onder veeleisende omstandigheden. Banden van Nokian Tyres voor personenwagens, vrachtwagens en zware industrie worden vooral gewaardeerd in plaatsen waar ongunstige omstandigheden in sneeuwgebieden en extreme seizoenen speciale eisen stellen aan de prestaties van een band. Nokian Tyres ontwikkelt zijn producten dusdanig dat gemoedsrust, veiligheid en milieuvriendelijke werking wordt geboden gedurende de gehele levenscyclus van het product.

Een van de belangrijkste prioriteiten voor Nokian Tyres zijn milieuvriendelijke producten zonder compromissen. Duurzame ontwikkeling, schone natuur en het milieuwelzijn zijn de belangrijkste drijfveren voor de dagelijkse zoektocht naar innovatieve oplossingen.

Uitdagende rijomstandigheden kunnen u in de zomer evenmin verassen, wanneer u kunt vertrouwen op de zomerbanden van Nokian Tyres en hun uitzonderlijke prestaties onder extreme omstandigheden.

De unieke Aramide technologie die wordt gebruikt in de zijwanden van de banden en die bekend staat om zijn implementatie in kogelvrije vesten, biedt extra veiligheid en duurzaamheid voor alle SUV-, bestelwagen- en camperbanden van Nokian Tyres. In het hart van de Aramide zijwandtechnologie zijn aramidestapelvezels geïntegreerd in de innovatieve zijwandstructuur. Deze aramidevezels verstevigen en versterken de zijwand om deze nog beter bestand te maken tegen externe invloeden, snijwonden en vervormingen. Dit minimaliseert het risico van zijwandschade op de weg. Van merk veranderen


Ontdek onze 66 bandprofielen van het merk Nokian

Nokian Zomerbanden

Nokian Winterbanden

Nokian

Nokian Zomerbanden terreinwagen

Nokian Winterbanden terreinwagen

Nokian

Nokian Zomerbanden bedrijfswagen

Nokian Winterbanden bedrijfswagen

Nokian


De andere merken autobanden

Nokian autobanden zoeken