Even geduld a.u.b...
Even geduld a.u.b...

Persberichten

Winterbanden: een slimme aankoop die niet lichtvaardig opgenomen moet worden

Winterbanden: een slimme aankoop die niet lichtvaardig opgenomen moet worden

Om de wachttijd in garages en het tekort aan banden zoals vorig jaar te vermijden, is de alternatieve oplossing de aankoop van banden op internet. U kunt een keuze maken uit duizenden referenties bij Pneus-online.nl, een van de leaders in de online verkoop van banden en accessoires voor auto's en motors, en daarbij tot en met 50% sparen.Waarom winterbanden monteren?Wist u dat winterbanden niet uitsluitend bestemd zijn voor gebieden waar sneeuw ligt? Wanneer de temperatuur onder 7 °C daalt, wordt het rubber van de band hard, net zoals kauwgom, wat aanzienlijk de eigenschappen van de band veranderd: de grip wordt verminderd en de remafstand wordt langer, waardoor de rijeigenschappen op natte of beijzelde wegen slecht worden.

Een winterband onderscheidt zich niet alleen door zijn rubber, dat zachter en beter aangepast is aan lage temperaturen, maar ook door zijn talrijke lamellen op het loopvlak, die voor een betere tractie op sneeuw en ijs zorgen. Op een besneeuwde weg bij 50 km per uur, zal de remafstand van een winterband bijna 50% korter zijn ten opzichte van een zomerband. Ook op natte wegen, bij 80 km per uur en onder 10°C, zal een winterband 6m eerder dan een zomerband stoppen. Het is daarom noodzakelijk om winterbanden te gebruiken zodra het kouder wordt: uw veiligheid en die van de andere weggebruikers hangen daarvan af!Winterbanden zijn nu betaalbaar voor iedereen!Geen smoesjes meer om zijn voertuig niet goed uit te rusten. Met meer dan 7,2 miljoen banden te koop, biedt de website Pneus-Online.nl een handige en voordelige oplossing aan voor elk budget en elke behoefte. Grote merken zoals Michelin, Goodyear, Pirelli, Continental of Bridgestone zullen de meest veeleisende automobilisten tevreden stellen. En voor maximale veiligheid tegen lagere kosten, bieden uitstekende merken zoals Nokian, Vredestein, Falken of Kleber modellen aan die getoond hebben wat zij waard zijn. Het eenvoudig zoeken op maten, type voertuig of merk, maar ook de banden testen en de klanten beoordelingen helpen u om de meest geschikte band snel uit te kiezen. Technisch advies zal mensen helpen die weinig verstand van banden hebben om vertrouwd te raken met de wereld van de banden. De internetgebruiker kan vervolgens contact opnemen met een van de 215 partner montage centra voor de levering en montage van zijn banden.

En geen nare verrassingen: BTW, transportkosten en milieubijdrage zijn al inbegrepen in de prijs.
Pneus Online biedt een compleet spaarprogramma aan zijn klanten aan. Zij kunnen extra kortingen krijgen voor het aanbrengen van nieuwe klanten en dankzij een spaarkaart, die de klant automatisch krijgt bij het aanmaken van een account op de website.Voor meer informatie over Pneus Online: https://www.banden-pneus-online.nl/

Technisch advies van Pneus Online: https://www.banden-pneus-online.nl/technisch-advies-band.html

Enkele cijfers

24,7 M € omzet in 2010

15 000 montagecentra in Europa

7.2 Miljoen banden te koop

Tot 50% sparen

Meer dan 2.9 M bezoekers per maand (bron Xiti, december 2010)

35 webwinkels (BtoC sites + BtoB sites) in Nederland, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Portugal, België, Luxemburg, Italië, Ierland, Polen en in Canada.

cp_111001_10_5.pdf