• Bijkomende spaarpuntenBijkomende spaarpunten
    bij iedere aankoop
  • 12900 montagecentra12900 montagecentra van onze partners in Europa
  • Levering gratisLevering gratis vanaf
    2 auto- of motorbanden!
  • Verzekering 24 maandenVerzekering 24 maanden op
    de auto- en motorbanden
Michelin Trial Competition band
Trial Competition
Motorband

De Trial Competition van Michelin is een exclusieve nieuwe generatie band. Deze allroad motorband biedt een grote stuurnauwkeurigheid en ongelooflijke wendbaarheid. Hij is met zorg ontwikkeld en voorzien van een voortreffelijk karkas van een speciale rubbersamenstelling. Hij beschikt over een optimale schokdempende capaciteit en voortreffelijke tractie. De radiaal structuur en de stijve hiel en de vervormbare middenlijn optimaliseren de slijtweerstand. Deze "tubeless" band ontwikkelt goede prestaties, zelfs bij lage temperatuur. Het onafhankelijke rubber blok garandeert een goed contact met de weg en optimaliseert de grip. De degelijke wangen zorgen voor een goede laterale stabiliteit en bieden bescherming tegen insnijden en beschadigingen.

Met meer dan honderd overwinningen in de Formule 1 en twee keer Wereldkampioen van de Constructeurs te zijn geworden, is Michelin een van de bandenfabrikanten die de meeste prijzen heeft behaald. Als men daaraan toevoegt dat zij het wereld snelheidsrecord braken met een nog nooit eerder behaalde gemiddelde snelheid van 400km/u, gevestigd tijdens F1 testen in 2006 op zoutmeer, samen met BAR Honda, dan is al snel duidelijk waarom Michelin banden zo gewaardeerd worden.
De Franse banden wonnen het vertrouwen van consumenten in meer dan 170 landen, omdat het handelsmerk Michelin synoniem is voor betrouwbaarheid, veiligheid, lef en daarbij ook het milieu spaart. De ingenieurs bij Michelin wijden zich aan innovatie en laten niets aan het toeval over wanneer zij een nieuwe band ontwikkelen: hun banden zijn bekend om hun unieke goede wegligging die wordt gevoeld in bochten en in geval van aquaplaning, maar ook om hun weerstand tegen de hoogste temperaturen. Sinds meer dan één eeuw heeft de Franse fabrikant, gevestigd in Clermont-Ferrand, meer dan 3500 modellen banden uitgevonden en werd benaderd door de meest beroemde automerken.

Uw beoordeling
Opmerking Nooit getest
Indien u uw banden zou verwisselen, zou u dan dezelfde banden aanschaffen?
*Gratis levering vanaf 2 autobanden / 2 motorbanden / 2 quad banden